MOCPA

MOCPA е прилично нов повеќедневен настан за ориентација кој е во постојан подем. Го претставува Прилеп и околината како нова и уникатна дестинација за многу ориентирци од целиот свет. Квалитетните мапи и добро планираните патеки им обезбедуваат незаборавно искуство на натпреварувачите. Исто така е голем промотор на ориентацијата во земјата и ги едуцира луѓето за важноста на здравите навики: да се биде во природа и да се биде активен!
  • MOCPA Билтен 2019

    Билтенот за MOCPA 2019 може да го најдете тука !
    Билтен

Стартни листи

Резултати 2018

Резултати од ден 1 може да најдетете тука

Сплит резултати од ден 1 може да најдетете тука

Резултати од ден 2 може да најдетете тука

Сплит резултати од ден 2 може да најдетете тука

Вкупни резултати од ден 1 и 2 може да најдете тука

Резултати од ден 3 може да најдетете тука

Сплит резултати од ден 3 може да најдетете тука

Вкупни резултати од ден 1 и 2 и 3 може да најдете тука

Сместување

Hotel “Kristal Palas” ****

Kristal Palas

Kristal Palas is situated around 10′ walking distance from the centre and just 200m away from the train and bus station in Prilep.

Hotel “Salida” ****

Hotel Salida

Salida has 2 hotels in Prilep, both around a 15′ walk from the centre.

 

Hotel “Atlas” ****

Hotel Atlas City Center

This hotel is situated right in the centre of Prilep right next to all shops, bars and restaurant.

If you search around on Booking, you will also find many private apartments for rent in both cities!

Контакт