ОК Златоврв го скрши мразот на Chupino Winter Vertical

Chupino Winter Vertical и нашите тројца мускетари!


5.5 км со 1.030 м искачување со победничко време од 49 мин. и 7 сек. Победник е Александар Стојкоски. Второ место за Марјан Бонев со време 49 мин. и 33сек.
Победниците на трката

Со само неполна минута заостанување (49:57), БРОНЗА за нашиот член и тренер Михајел Ван Бален!
На високото шесто место и огромен напредок – Христијан Насевски со време 1:00:02.
Финишер медал и 19та позиција за Јован Тодоровски со време: 1:14:04.

Последните неколку стотина метри
Во женска категорија злато за Мери Мирческа (1:09:33), сребро за Сања Најдовски (1:11:57) и бронза за Емилија Христова (1:16:16).
Наградените по категории

 

5K Start to Run<< >>Злато и сребро за АОК Златоврв на Виз Ер Скопје Штафетен Маратон

About the author : OK Zlatovrv

Leave a Reply

Your email address will not be published.