Gradche Trail 2017

Првото издание на Градче Треил со прекрасно осмислена патека и невероватни глетки!
11км долга патека со 470м искачување.
За многу членови од клубот ова беше последна трка за сезона 2017.

Милена Чкрипеска на полумаратонот во Гран Канарија<< >>5K Start to Run

About the author : Jovan

Leave a Reply

Your email address will not be published.