5K Start to Run

Изморен/а си да бидеш уморен/а? Сега е вистинско време да влезеш вo форма. Започни да трчаш со програмата ‘Start to Run’! Што е Start to Run? Start to Run е иницијатива на ОК „Златоврв“ – Прилеп. Од 0 до 5 км за 50 дена! Програма за трчање што се состои од 21 тренинг, подготвена од […]

Gradche Trail 2017

Првото издание на Градче Треил со прекрасно осмислена патека и невероватни глетки! 11км долга патека со 470м искачување. За многу членови од клубот ова беше последна трка за сезона 2017.