5K Start to Run

Изморен/а си да бидеш уморен/а? Сега е вистинско време да влезеш вo форма. Започни да трчаш со програмата ‘Start to Run’! Што е Start to Run? Start to Run е иницијатива на ОК „Златоврв“ – Прилеп. Од 0 до 5 км за 50 дена! Програма за трчање што се состои од 21 тренинг, подготвена од […]

Gradche Trail 2017

Првото издание на Градче Треил со прекрасно осмислена патека и невероватни глетки! 11км долга патека со 470м искачување. За многу членови од клубот ова беше последна трка за сезона 2017.

Мери Чкрипеска на GHRO ‘Surfing IPTV’ Cup & World Ranking Event 2018

Мери Чкрипеска: Овој настан ми го промени животот! Не учествував само јас, туку и мојот клуб и мојата земја. Научив многу важни работи, клучни за развојот на клубот. Бев дел од неверојатен тим на ориентирци (вклучувајќи и спортисти со светски титули). Ќе го споделам ова искуство со членовите на клубот и ќе ги мотивирам да […]